Розкрито спосіб дізнатися, хто заблокував вас в WhatsApp

Що може бути дуже корисно в спілкуванні зі потайним, але образливим співрозмовником. В сучасних месенджерах є неприємна особливість: дуже складно зрозуміти, заблокував вас той чи інший користувач. На щастя, фахівцями все ж був розкритий спосіб дізнатися хоча б про те, а заблокували вас в WhatsApp.

За словами експертів, все ще немає 100% -способи з’ясувати, чи перебуваєте ви в чорному списку у контакту чи ні. Але зате є ряд непрямих ознак, які і допоможуть з’ясувати це. Так, наприклад, опинившись в чиємусь списку заблокованих контактів, ви більше не зможете відслідковувати, коли володар списку був в мережі. Також в якості “дзвіночка” про те, що вас закинули в чорний список, може виступати відсутність зображення користувача у контакту.

Ще однією ознакою вашої блокування може виявитися відсутність статусу у співрозмовника – заблокованим контактам вони не демонструються. Також самі повідомлення будуть завжди мати лише одну галочку – це означає, що вони не доходять до того, з ким ви спілкуєтеся. Але найголовнішим способом перевірити, заблокував користувач вас, експерти називають додавання його в чат – якщо вам не вдається цього зробити, то ви, з ймовірністю 99,9%, перебуваєте в чорному списку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.