Xiaomi розкриває графік оновлення MIUI 12 для Redmi Note 7, Note 8T, Note 9S, і Note 9 Pro

На календарі жовтень, і крайній термін, коли Xiaomi планує завершити розгортання MIUI 12 на відповідних пристроях, продовжує наближатися. Як завжди, ми спостерігаємо за цим процесом за допомогою спеціального трекера MIUI 12, який стежив за розгортанням поновлення з самого початку – там завжди можна отримати актуальну інформацію та дізнатися більше про хід розсилок і стані MIUI 12.

 

Навіть зараз є кілька пристроїв, на яких це оновлення MIUI 12 ще не встановлено. Оскільки компанія вже офіційно оголосила графік для цього розгортання, поширення оновлення на відповідні пристрої було лише питанням часу.

Список пристроїв, які ще не оновлені до MIUI 12, але повинні оновитися, включає в себе Redmi Note 7, Redmi Note 8T, Redmi Note 9S, Note 9 Pro та інші. Ми вже розповідали про труднощі, пов’язані як з отриманням оновленої оболонки, так і з не отриманням MIUI 12 для вищезазначених пристроїв, так що ви також можете відновити хід подій, повернувшись по стрічці в недалеке минуле.

Сьогодні ж, в повідомленні українською командою Mi Forum, ми отримали інформацію про плани Xiaomi щодо MIUI 12 для пристроїв, які ще не отримали цю довгоочікувану збірку.

З наведеного вище уривка ясно, що у Xiaomi в цьому місяці великі плани з приводу поширення MIUI 12 на свої пристрої.

Ось деякі з смартфонів, на які планується встановити оновлення MIUI 12 в жовтні цього року:
Redmi Note 7 (Global, EU);
Redmi Note 8 (Global, IN, ID);
Redmi Note 8T (Global, EU);
Redmi Note 9S (Global, EU);
Redmi Note 9 Pro (Global, EU, ID).

Всі інші пристрої, що увійшли в план розсилки, або вже отримали офіційні збірки MIUI 12, або їх поновлення були випущені для обмеженого числа користувачів. У будь-якому випадку, Xiaomi явно знаходиться на останньому етапі розгортання.

З цього моменту вся увага буде прикута до Android 11 і його розгортання на відповідних пристроях. Ми уважно стежимо за всіма новинами, пов’язаними з цією новою версією Android, і будемо тримати вас в курсі подій.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.