“Ощадбанк” заблокував частина пенсійних карт

«Ощадбанк» заблокував частина прострочених пенсійних карт, термін дії яких продовжувався на період карантину. Про це розповів заступник голови правління «Ощадбанку» Антон Тютюн.

Після оголошення в березні карантину банки в Україні продовжували дію карт, за якими спливали терміни випуску, щоб людям не доводилося зайвий раз виходити з дому і піддаватися ризику зараження коронавірусів.

«Ощадбанк» продовжував такі карти до 1 жовтня, а після цієї дати продовжили термін дії прострочених карт тільки для пенсіонерів-ВПЛ за певним тарифним пакетом.

«Ми надали пільгу – продовження терміну дії за простроченими картками – за тарифним пакетом, розрахованим на переміщених осіб, а дія інших прострочених карток стали поступово зупиняти. Вони пропрацювали більше терміну вже 5-6 місяців. Через що виникають різні ризики, і ризики шахрайства (з розкраданням коштів) в тому числі. Тому довелося піти на ці заходи », – пояснив Тютюн.

При це 30 вересня банк випустив заяву, що старі карти «Мій рахунок. Мігрант », які видавалися пенсіонерам-ВПЛ, продовжуються до 1 листопада.

Поки невідомо, чи будуть карти автоматично анульовані після 1 листопада або їх знову продовжать. Як повідомив Антон Тютюн, це питання буде розглядатися в кінці жовтня.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.