«Нова пошта» знову потрапила в скандал з посилками

Українці почали отримувати посилки від шахраїв, за які потрібно платити. Українці заявили про можливий злив «Нової поштою» клієнтської бази. Як написала одна з користувачка соціальної мережі Facebook, їй надійшла посилка, якої в принципі бути не повинно. Вона зазначила, що їй прийшло повідомлення від «Нової пошти» про те, що в відділення компанії прибула посилка на її ім’я. Крім того, щоб її забрати, жінці потрібно оплатити накладений платіж.

Однак, як зазначає жінка, посилки і зовсім бути не повинно, оскільки вона нічого не замовляла. У коментарі до посту українки користувачі не відразу зрозуміли, в чому проблема, однак жінка пояснила, що ніякої посилки не чекає, а, відповідно, її прислали шахраї. Це є показником того, що базу з даними клієнтів «Нової пошти» злили.

“Проблема в тому що цього взагалі не повинно бути, це говорить про те що база” Нової пошти “злита …”, – пише клієнтка компанії.

По подібній схемі в Facebook користувачі вже писали. Цікаві українці вирушили до відділення «нової пошти» і подивилися, що саме їм прислали.

Виявилося, що шахраї надсилають подарунковий сертифікат в неіснуючий ювелірний магазин. Крім того, жертвами подібного «розвода» часто стають і клієнти Укрпошти, так як там не дозволяють розкривати посилки до оплати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Національному банку України розповіли про правила проведення безпечних покупок в інтернеті. Також повідомлялося, що «Нова пошта» на якийсь час припиняє послугу безпечних поштових угод через активізацію шахраїв.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.