Ощадбанк зробив важливу заяву про анулювання карт

Державних банк розповів, що буде з картами, термін дії яких закінчується до закінчення карантину. Ощадбанк розповів клієнтам, що робити з банківськими картками, термін дії яких закінчується до закінчення карантину, продовженого в Україні рішенням Кабміну до 1 листопада. Про це повідомляє прес-служба Національного банку України.

Відзначається, що продовження адаптивного карантину призвело до того, що українські банки вводять заходи, які не піддають клієнтів небезпеки зараження коронавірусів. Так, дія банківських карт Ощадбанку, виданих внутрішньо переміщеним особам за тарифом «Мій рахунок», термін дії яких закінчується в період карантину, не блокуватимуться до 1 листопада. При цьому не повідомляється, чи будуть картки автоматично анульовані після 1 листопада навіть в разі, якщо дія карантину буде в черговий раз продовжено.

У прес-службі повідомили, що випуск і доставка карт буде і далі здійснюватися за графіком. Про прибуття карт в відділення Ощадбанку клієнтів будуть повідомляти СМС-повідомленнями, після чого можна підійти і забрати свою карту. Картки, продовжені на період дії карантину, можна використовувати, не бентежачись зазначеним на ній терміном дії – розплачуватися в магазинах, здійснювати онлайн-шопінг і користуватися банкоматами. У той же час, стара карта буде деактивовано відразу після активації нової карти.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з 1 жовтня в Україні не можна буде розплатитися купюрами, випущеними до 2003 року і монетами в 25 копійок. У НБУ розповіли, куди можна їх здати. Також повідомлялося, що в Кабінеті міністрів України передумали відміняти обмеження на виплату зарплат в держбанках.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.