Vodafone оновив послугу Online PASS та зробив її безкоштовною до 14 січня 2021 року

Оператор мобільного зв’язку Vodafone Україна оновив послугу Online PASS і запустив акцію «Online PASS в подарунок». В рамках даної акції абоненти оператори зможуть безлімітно і без плати за трафік користуватися веб-ресурсами, які найчастіше потрібні для онлайн-навчання та дистанційної роботи. Це Viber, Telegram, WhatsApp, Zoom, Skype, Skype for Business, Hangouts, Google Classroom, Google Meet, Microsoft Teams, WeChat, FaceTime.

«Зробити доступними додатки, які в умовах адаптивного карантину дуже важливі для тисяч українців – це ініціатива, з якою до нас звернувся Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ). Ми ретельно проаналізували, які саме програми та додатки стали затребувані абонентами для онлайн навчання і роботи.

І запропоновані нами унікальні умови – безліміт без плати за трафік – стануть вагомою допомогою в сучасній реальності школярам, ​​студентам, офісним співробітникам, підприємцям », – прокоментувала Вікторія Рубан, начальник відділу зі зв’язків з громадськістю Vodafone Україна.

Абоненти, які підключать послугу до 14 січня 2021 року включно, зможуть безкоштовно користуватися «Online PASS» в рамках акції «Online PASS в подарунок». З 15 січня 2021 вартість послуги складе 50 грн / міс.

Для того, щоб підключити Online PASS по акції, потрібно набрати комбінацію * 316 * 1 # і натиснути клавішу виклику. Для підключення та користування послугою «Online PASS» у абонента повинен бути підключений пакет послуг на місяць.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.