Користувачі масово жаліються на смартфони Xiaomi на MIUI 12

Відоме техновидання представила вичерпний текст багів і недоліків нової прошивки від Xiaomi – MIUI 12. Чому ж немає, адже всі великі блогери і видання кричали про те, яка вона класна – кому б не захотілося це випробувати. І дійсно, багато в новій версії MIUI було покращено або змінено повністю: з’явилися круті динамічні шпалери, зручний Центр управління в шторці, можливість переглядати і редагувати документи прямо в прошивці і багато іншого.

 

Але в житті не буває все так райдужно – природно, в зовсім свіжої прошивці будуть очевидні недоліки. Після виходу на велику частину смартфонів Xiaomi нової MIUI 12 по всьому світу допитливі фанати почали збирати свої побажання і скарги. І ось що хвилює власників пристроїв китайського техно-гіганта.

В першу чергу, багатьох власників смартфонів з Amoled-екранами не влаштовує урізана функціональність Always-on-Display. Найголовніший недолік реалізації цієї функції полягає в тому, що на новій прошивці він працює тільки 10 секунд після блокування – далі користувачеві доведеться перевіряти повідомлення самостійно.

Також багатьох хвилює дуже обмежена кількість налаштувань Always-on’а – в китайській версії прошивки ця функція максимально кастомізуєма (можна поставити своє зображення і ін.), А глобальні користувачі позбавлені такого щастя. Нарешті, деякі користувачі скаржилися на низьку яскравість Always-On-Display.

Звичайно, не варто забувати і про загальну вогкості ПО – на перших порах характерні лаги інтерфейсу, вильоти додатків і проблеми зі зв’язком. Знаючи Xiaomi, все це повинно вирішитися з найближчими оновленнями. Але фанатам компанії все-таки хотілося б, щоб таке вирішувалося швидше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.