ПриватБанк скасував оплату і знизив тарифи, кому пощастило

Такою інформацією ділиться ПриватБанк. Найскандальніший банк, який потрапляв у безліч скандалів і вислуховував на свою адресу масу обурених коментарів. Разом з тим ПриватБанк анонсував нові тарифи для підприємців і юридичних осіб. Для таких представника тарифи будуть знижені.

У зв’язку з поширенням коронавирусной інфекції і всіх карантинних обмежень, в тому числі і дотримання соціальної дистанції. Банк пропонує своїм клієнтам скористатися мережею дистанційного банкінгу. З першого жовтня поточного року тарифи за внесення виручки на рахунок за допомогою терміналів самообслуговування знижуються з 7 до 5 гривень. Сума нарахування не має ніякого значення.

Крім того, з першого жовтня ПриватБанк скасують тарифи за проведені перерахування після закінчення банківського дня. За проведення платежів корпоративних клієнтів на рахунки інших банків буде стягуватися сума 3 гривні, а платежі всередині банку буде абсолютно безкоштовними.

Всі ці пропозиції пов’язані з поширенням коронавирусной інфекції. Для того щоб зберегти здоров’я своїх клієнтів, банк пропонує обслуговування в дистанційних каналах.

Разом зі зниженням тарифів на внесення виручки через термінали, клієнти змушені будуть заплатити близько 20 гривень за внесення виручки за допомогою кас банку і сума зарахування вплине на відсоток від зарахування.

Щоб залучити ще більше уваги, ПриватБанк стимулює безготівкові операції і cashless. Тепер з 1 жовтня тариф за зняття готівки з корпоративних карт і карт “Ключ до рахунку” складе 1%, а за нецільове поповнення готівкою корпоративних карт і карт “Ключ до рахунку” – 0,5%.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.