Київстар відкрив безлим на користування Instagram

Київстар розширив список додатків, якими абонетов можуть користуватися безлімітно. Протягом жовтня оператор не буде списувати мегабайти за користування Instagram, повідомляє прес-служба.

Згідно з даними, безлим працює як для діючих, так і для нових абонентів передоплати або контракту. Для вільного користування Instagram без списання мегабайт клієнту необхідно лише мати оплачений пакет послуг відповідно до умов тарифного плану.

«Більше 4 мільйонів наших абонентів використовують Instagram кожен день, тому ми не списуємо за нього мегабайти в багатьох тарифах. А протягом усього жовтня ми робимо додаток безлімітним для всіх абонентів незалежно від їх тарифів, щоб вони заощадили гігабайти трафіку і переконалися в перевагах безліміт », – зазначив директор з маркетингу Київстар Павло Даніман.

Нагадаємо, у вересні Київстар зробив більше сервісів безлімітними для своїх абонентів. Оператор оновив лінійку тарифів «Без кордонів», збільшивши кількість додатків з безлімітним доступом. Зокрема, мегабайти тепер не будуть списуватися при користуванні соцмережею Tik Tok і сервісом Apple TV.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.