ПриватБанк попався на непрозорих умовах депозиту

Клієнтка розповіла, як втратила накопичених відсотків по депозиту. Українка звинуватила державний ПриватБанк в «розлучення» з сервісом «Скарбничка».Відповідний відгук вона опублікувала на «Мінфін».

«Поклала 50000 на скарбничку. Як спочатку приваблює Приватбанк, це краще, що вони Вам тільки пропонують, так гроші Ви можете забрати в будь-якому випадку і% отримаєте. Не вірте! Приват, особливо після того, як став державним, став одним з найбільших Разводняк на гроші! », – розповідає вона.

Жінка пояснила, що поповнила скарбничку ще на 50 тисяч гривень протягом 7 місяців, а далі зіткнулася з проблемами. Коли вона зняла свої 20 тисяч гривень з «Скарбнички», не дочекавшись кінця терміну 80 днів, Приват анулював усі нараховані відсотки. Розчарована клієнтка звернулася до українців і порадила не відкривати депозити в Приватбанку.

На такий відгук у Приваті відреагували практично миттєво, заявивши, що в тому, що відсотки були списані винна сама клієнтка.

«Умови договору є публічними і доступні на офіційному сайті. Якщо ви знімаєте кошти з Скарбнички (будь-яку суму) до закінчення терміну, відсотки виплачуються за зменшеною відсотковою ставкою – 0,01%. При знятті коштів система попереджає вас про суму втрачених% », – написав співробітник банку.

Відгук про Приватбанк

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.