Xiaomi готова до випуску навушників з активним шумозаглушенням

Свої повністю бездротові навушники Mi Air 2 Xiaomi представила рівно рік тому. Після цього виробник випустив кілька різних версій, на зразок Mi Air 2S і Mi Air 2 SE, але тепер настав той самий час, коли китайський техно гігант готовий представити Pro-версію. Подробиці читайте в нашій статті.

У популярній в Китаї соціальної мережі Weibo вже опублікували перші зображення того, як буде виглядати Mi Air 2 Pro. Навушники отримають пластиковий корпус і гумові амбушюри. Візуально новинка дуже схожа на Apple AirPods Pro, але є інформація, що ніжки у навушників від Xiaomi будуть трохи довші.

Звичайно, головною фішкою прийдешніх навушників в порівнянні з попередніми поколіннями є наявність активного шумозаглушення. Більш того, Xiaomi Mi Air 2 Pro будуть підтримувати бездротову зарядку і функцію автоматичного підключення до смартфону при відкритті зарядного кейса.

Інсайдери повідомляють, що всі необхідні процеси реєстрації та сертифікації навушники вже пройшли, а це значить, що їх презентація може відбутися з дня на день. Велика ймовірність того, що Mi Air 2 Pro будуть представлені в жовтні разом з Redmi Note 10 і Redmi Watch. Очікувана вартість – 75-90 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.