Новий оператор запустив кращий тариф в Україні: Київстар та Vodafone готує відповідь

На українському ринку не так давно з’явився новий віртуальний мобільний оператор Lycamobile. Причому за короткий проміжок часу вже багато користувачів встигли його оцінити по достоїнству.

Як передає новинний портал itpedia.com.ua, особливо оцінили клієнти цього оператора під час пандемії коронавируса. Справа в тому, що при поверненні в країну для контролю самоізоляції слід встановити на гаджет мобільний додаток «Дій вдома». У такій ситуації багато сім-карти просто не ловили мережу, а Lycamobile приймала сигнали від вишок з іншого боку кордону. Це дуже допомогло людям, які поверталися в країну.

На відміну від інших операторів Lycamobile – віртуальний. Це означає, що компанії не потрібно витрачати кошти на великий штат співробітників, інфраструктуру та інші моменти. За рахунок цього Lycamobile пропонує своїм абонентам дійсно дешевий тариф з великими можливостями.

Тарифних планів у Lycamobile поки що всього лише три. Один з найпопулярніших серед українців наступний:

4 гігабайти мобільного інтернету;
200 хвилин для дзвінків на інші мобільні оператори і міські телефони;
30 СМС на інші мережі;
300 хвилин в Lycamobile по всіх країнах світу.

Примітно, що цей тарифний план носить назву «Все XL». Ціна дуже відрізняється від тарифів інших мобільних операторів – всього лише 50 гривень за місяць. Для того щоб почати користуватися Lycamobile, потрібно лише заповнити заявку на офіційному порталі компанії. Там же є інформація про всіх тарифах цього оператора.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.