Xiaomi Mi Band 5 вкрай сильно впав в ціні

Чим в меншу суму грошей обходиться купівля будь-якого електронного пристрою, тим більше людей так і зовсім взагалі захочуть зробити його покупку. У всьому цьому немає нічого дивного, тому що навряд чи комусь хочеться зайвий раз витрачати свої кошти на те, на чому їх можна легко і просто заощадити. На радість всіх українців, які проживають в країні, ще влітку нинішнього року в Україні почалися продажі такого чудового і просто приголомшливого спортивного браслета, як Xiaomi Mi Band 5, а отримав він цілу масу різних особливостей, які зробили його дуже і дуже привабливим в повній мірі. Кожна людина, яка його купить, отримає доступ до безлічі різних можливостей.

За допомогою даного фітнес-трекера можна стежити за фізичною активністю, відстежувати якість сну, читати повідомлення з телефону, управляти відтворенням музики на мобільному пристрої, використовувати браслет в якості кнопки дистанційного керування камерою, а разом з тим, крім цього, здійснювати цілу масу різних інших задач, не відчуваючи при цьому ніяких труднощів. Можна навіть використовувати один з одинадцяти спортивних режимів на вибір, а разом з тим відчувати вібрацію при вхідних дзвінках, щоб такі не пропускати. На початковому етапі фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 5 всім бажаючим пропонували купити за 1420 гривень, тобто по вкрай високою ціною.

 

Проте, з тих самих пір ситуація в корені змінилася, ставши набагато краще, ніж будь-коли раніше до цього моменту. Дослідження ринку, проведене виданням itpedia.com.ua, показало, що тепер купити Xiaomi Mi Band 5 можна всього-на-всього за 750 гривень і навіть дешевше, тобто даний фітнес-трекер впав в ціні більш ніж на 50%, опинившись тим самим значно доступнішими для всіх бажаючих. За зниженою ціною цей трекер продають десятки різних магазинів, причому у багатьох з таких є не тільки багаторічний досвід покупки будь-яких товарів, але ще і вкрай великий перелік відгуків від задоволених покупців. Ніяких передоплат робити не потрібно, також як і чогось чекати. Можна відразу їхати в магазин і здійснювати покупку.


Спортивний браслет Xiaomi Mi Band 5 – це дійсно дуже цікава і корисна покупка, а оснащений даний фітнес-трекер кольоровим 1,1-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 294 на 126 пікселів, 16 МБ вбудованої пам’яті для зберігання даних, модулем Bluetooth 5.0 LE для підключення до смартфонів, а разом з тим, крім цього, акумуляторною батареєю ємністю 125 мАг, вистачає якої на два тижні автономної роботи без додаткової підзарядки. Цей фітнес-трекер можна повноцінно без будь-яких складнощів і труднощів з телефонами, які працюють на базі операційних систем Android і iOS. Поза будь-яких сумнівів, це дуже великий і значимий плюс, яким будь-яка людина так чи інакше залишиться більш ніж задоволений.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.