Що принесе нам оновлення до MIUI 13

Не так давно ми розповідали про те, що Xiaomi початку поширення MIUI 12 для третьої хвилі своїх смартфонів, а це значить, що компанія вже активно веде розробку наступної версії своєї фірмової оболонки – MIUI 13. У Мережі почали з’являтися деякі подробиці з цього приводу . Читайте в нашій статті.

Звичайно, точного списку всіх нововведень поки не було опубліковано – занадто рано, але все-таки є дещо, що має викликати інтерес. Наприклад, якщо MIUI 12 ще базується на Android 10, то MIUI 13 відразу перейде на Android 11. На щастя, це не єдине велике зміна, яке варто очікувати від нової версії MIUI.

Тематичний ресурс PiunikaWeb розповів про виявлені витоки і натяках на нововведення в MIUI 13. Якщо ви думали, що анімації в MIUI 12 повністю перероблені і Xiaomi довго не буде змінювати їх, то це не так. У MIUI 13 знову ведуться масштабні роботи над анімацією в системі. Наприклад, був повністю змінений екран виключення і перезавантаження смартфона.

Йдемо далі, з відносно офіційних джерел стало відомо, що функція “супер-шпалер” отримає подальший розвиток. Поки даний функціонал офіційно тільки для самих потужних смартфонів Xiaomi через апаратних обмежень. У MIUI 13 повинен з’явитися новий інструмент для створення своїх власних супер-шпалер, прямо як це робиться з темами.

Ще одне можливе нововведення – виключення і включення смартфона, буквально, «рухом очей» або за допомогою погляду. Також можлива поява твору тестів крові в додатку «Здоров’я».

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.