ПриватБанк попередив про зміну тарифів

ПриватБанк продовжує конкурувати з іншими фінансовими організаціями. Найбільша фінансова установа України ПриватБанк продовжує піклуватися про власну репутацію. Щоб відвернути увагу від недавніх новин про скандали, пов’язані з банком, було прийнято рішення знизити тарифи на деякі послуги ПриватБанку. Представники топ-менеджменту ПриватБанку виступили із заявою про те, що відтепер тарифи на послуги для бізнесу за прийом готівки в терміналі будуть значно знижені. Крім цього, буде повністю скасована плата на післяопераційне обслуговування.

За словами керівництва ПриватБанку, ці зміни ввели для того, щоб клієнтам було зручніше користуватися дистанційними послугами в період карантину, пов’язаного з глобальною пандемією коронавирусной інфекції. З першого жовтня 2020 року тарифи за внесення готівки на банківський рахунок через термінали самообслуговування знизили з семи до п’яти гривень незалежно від того, яка сума була внесена. На цей же день скасовано стягування плати на післяопераційне обслуговування. Іншими словами, на проведення операції після того, як закінчується банківський день.

 

Корпоративні клієнти не платять тарифи за проведення внутрішньобанківських операцій, для роботи з іншими банками необхідно заплатити три гривні. Тариф за внесення готівки через касу як і раніше становить приблизно двадцять гривень. Останні зміна, яке офіційно вступить в силу з першого жовтня – тариф за зняття готівки з корпоративних карт і карт “Ключ до рахунку” складе один відсоток, а за нецільове поповнення цих карт тариф дорівнюватиме половині відсотка.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.