Київстар і lifecell відкривають безлим на контент

Мобільні оператори Київстар і lifecell переглянули тарифи у послугах. Платформа 1 + 1 video знову увійшла в список сервісів, до яких оператори надають доступ без тарифікації трафіку, повідомляє прес-служба 1 + 1 media.

Як зазначає керівник 1 + 1 video і розважального напрямку тематичних продуктів 1 + 1 Digital Олександр Козаченко, відео є одним з найбільш затребуваних видів контенту, а його споживання з кожним роком тільки зростає. Тому включення 1 + 1 video до нетарифікованих послуг від Київстар і Lifecell стало додатковою перевагою для абонентів.

«Смартфони стали логічним продовженням і доповненням традиційного екрана і доступ до якісної відео в будь-який час і в будь-який момент – необхідність часу, яка стає звичною опцією з розвитком мобільних додатків і розширенням покриття. Адже сьогодні відео – це формат, що користується найбільшим попитом, як для отримання інформації, так і для проведення дозвілля. Тому ми раді, що завдяки співпраці з Kyivstar і Lifecell користувачі 1 + 1 video зможуть переглядати ще більше відеоконтенту на максимально вигідних умовах », – каже Олександр Козаченко.

Нагадаємо, на початку місяця Київстар оновив лінійку тарифів «Без кордонів», збільшивши кількість додатків з безлімітним доступом. Зокрема, мегабайти тепер не будуть списуватися при користуванні соцмережею Tik Tok і сервісом Apple TV.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.