Став відомий найпотужніший бюджетний смартфон Xiaomi

У Мережу продовжують витікати нові чутки про можливості та характеристики перспективного смартфона Note 10 Pro від підконтрольної «Сяомі» компанії «Редмі».

Суть останнього з таких повідомлень – робота новинки від потужного процесора «Снапдракон 750G» і припущення про те, що згаданий девайс є 100-процентним клоном сяомівського Mi 10T Lite.

Припущення про наявність у новинки згаданого чіпа висловив Абхішек Ядав. Інформатор чесно попередив, що абсолютної впевненості в достовірності наведених відомостей у нього немає. Крім того, зазначений персонаж допустив, що прем’єра pro-версії Note 10 може відбутися в жовтні.

У поясненні до цього прогнозу чоловік пояснив, що Redmi має звичку радувати публіку новими девайсами кожні півроку. Остання презентація датована квітнем. Тобто в разі подальшого дотримання згаданої традиції, найближчий дебют нового пристрою повинен відбутися в другому місяці осені.

Нагадаємо, що автори колишніх витоків пророкували смартфонам Note 10/10 Pro процесори «Снапдракон 732G» і «Діменсіті 820». Крім того, в Мережі зявлялася інформація про здатність обох девайсів працювати в 5G-мережах.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.