Сертифікацію пройшли нові розумні годинник від Xiaomi

Ми пам’ятаємо, що в листопаді 2019 року китайський техно гігант Xiaomi представив свої перші по-справжньому розумні годинник Xiaomi Mi Watch. Новинка коштувала 190 доларів і представляла з себе цікавий, хоч і сирий продукт. Тепер же до презентації готується нова версія цих розумних годин. Подробиці в нашій статті.

 

Називається новий розумний годинник Xiaomi Mi Watch Lite (Remi Watch, але про це далі). Джерела підтверджують, що нова модель розумних годинників вже пройшла сертифікацію у різних регуляторів і близька до свого анонсу. Модельний номер новинки звучить як REDMIWT02, в комплект поставки входить зарядний пристрій з характеристиками 5 В / 0,4 А.

Цікавий факт: буквально пару днів назад Міністерство промисловості та інформатизації Китаю схвалив новий розумний годинник, які проходять під модельним номером REDMIWT01. Інсайдери повідомляють, що обидві версії цього годинника насправді один і той же гаджет, але призначений для різних країн. Десь новинка буде представлена ​​під назвою Redmi Watch, а десь під назвою Mi Watch Lite.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.