lifecell запускає спеціальну акцію для студентів

lifecell запускає нову акцію для студентів. Оператор повертає учасникам lifecell Campus до 50% вартості пакета послуг «Вільний Лайф», повідомляє прес-служба.

Згідно з даними, оператор пропонує всім учасникам програми лояльності пакет послуг «Вільний Лайф» за спеціальною ціною. Згідно з умовами акції, студентам-учасникам lifecell Campus повертатимуть на бонусний рахунок до 50% вартості пакета послуг, якщо абонплата була списана в повному обсязі без застосування знижки протягом перших 27 днів після підключення акційного тарифу.

Акція діє до 31 серпня 2021 року. Підключити її можна до 15 січня 2021 року. По закінченню терміну акції учасники програми lifecell Campus отримуватимуть 10% знижки на пакет послуг.

Оператор нагадує, що lifecell Campus – програма лояльності для всіх українських студентів незалежно від того, послугами якого мобільного оператора вони користуються. Програма постійно розвивається і оновлює спеціальні пропозиції для навчання і розваг. Її перевагами можуть користуватися всі зареєстровані на сайті студенти з номером телефону будь-якого мобільного оператора.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.