Sony обрушить ціну консолі PlayStation 4 в декілька разів

Ось уже як більш ніж 25 років японська корпорація Sony займається створенням і випуском на ринок різних моделей ігрових приставок, пропонуючи зробити їх покупку всім бажаючим. Її продукція користується просто колосальною популярністю по всій земній кулі, і це звичайно ж вкрай позитивно позначається не тільки на її привабливості, адже якщо хтось володіє консоллю, багато інших людей також можуть захочуть її купити, щоб отримати доступ до точно таким же можливостям. Останнім творінням цього бренду, доступним для покупки в магазинах, є ігрова приставка PlayStation 4, вийшла яка ще в кінці 2013 року. З тих самих пір пройшло практично сім років, і до цих пір багато людей мріють про її покупку.

Дана консоль обходиться в вкрай велику грошову суму, тобто бажаючим її придбати необхідно викласти за неї неймовірно багато. За практично весь свій життєвий цикл дана консоль не змінилася в ціні, тобто як вона коштувала вкрай багато, так вона стоїть і зараз, в даний час. Ні в чому такому, звичайно, навіть і близько немає хорошого, тому то навряд чи комусь хочеться зайвий раз витрачати свої кошти на те, на чому їх можна без праці і зайвих складнощів заощадити. При вартості на рівні $ 400, особливо з урахуванням виходу консолей наступного покоління, інтерес покупців до PS4 стрімко падає з кожним днем, тобто все менше і менше людей бачать сенс в тому, щоб купувати і використовувати в подальшому це електронний пристрій.

 

Оскільки ця ігрова приставка повинна залишатися актуальною щонайменше до 2021 року або навіть довше, японська корпорація Sony вже незабаром піде на крок, який може в рази підвищити попит на PS4, зробивши її набагато привабливіше для всіх покупців, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту. Так, зокрема, даний виробник електроніки обрушить ціну PlayStation 4, зробивши її набагато доступніше і дешевше, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту. Така подія, поза будь-якими сумнівами, гарантовано так чи інакше приємно всіх порадує, адже ніяк інакше бути просто навіть і не може. Про те, що все це станеться, повідомив відомий галузевої інсайдер Майкл Пактер.

За словами цього фахівця, вже незабаром настане момент, коли будь-який бажаючий зможе без будь-яких зайвих складнощів і труднощів купити Sony PlayStation 4 всього-на-всього за $ 200, тобто на набагато більш вигідних і привабливих умовах, ніж до цього самого моменту. В такому випадку викласти за неї потрібно буде всього-на-всього половину від тієї ціни, за якою її продають зараз. У разі, якщо PS4 насправді так сильно подешевшає, дешевше також повинні будуть стати відеоігри для неї, а разом з тим, крім цього, різного роду фірмові і сторонні аксесуари, всі з яких за рахунок цього стане можливим придбати на набагато більш вигідних і привабливих умовах, ніж до цього самого моменту.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.