Мобільний оператор lifecell зробив стундента неочікуваний подарунок

23 вересня 2020 року lifecell запускає акцію, за умовами якої учасники lifecell Campus отримуватимуть пакет послуг «Вільний Лайф» за спеціальною ціною, якою можна буде користуватися до 31 серпня 2021 року.

lifecell Campus ― програма лояльності для всіх українських студентів незалежно від того, послугами якого мобільного оператора вони користуються. Програма постійно розвивається і оновлює спеціальні пропозиції для навчання та розваг. Її перевагами можуть користуватися всі зареєстровані на сайті студенти з номером телефону будь-якого мобільного оператора.

 

На початку навчального року оператор lifecell запропонував студентам, що зареєстровані в клубі lifecell Campus, акцію зі спеціальними умовами користування 4-тиждневим пакетом послуг «Вільний Лайф». Відповідно до її умов студентам-учасникам клубу повертатимуть на бонусний рахунок до 50% вартості пакету послуг, якщо абонплата була списана в повному обсязі без застосування знижки протягом перших 27 днів після підключення акційного тарифу. Нараховані бонуси використовуватимуться відповідно до умов використання бонусного рахунку.

 

Вартість пакету послуг, грн Акційна вартість пакету послуг, грн Розмір бонусу
Звичайна ціна пакету послуг «Вільний Лайф» 200 100 100
Ціна для зареєстрованих абонентів 175 100 75
Ціна для MNP-абонентів 150 100 50
Звичайна ціна з послугою «Плюс» 250 150 100
Ціна для зареєстрованих абонентів з послугою «Плюс» 225 150 75
Ціна для MNP-абонентів з послугою «Плюс» 200 150 50

 

Підключити акцію можна буде до 15 січня 2021 року. Пакетами послуг за спеціальною ціною можна буде користуватися до 31 серпня 2021 року. Після цієї дати учасники програми lifecell Campus отримуватимуть 10% знижки на пакет послуг. 

 

Переваги тарифного плану «Вільний Лайф»:

  • Відсутні денні обмеження за швидкістю;
  • Абоненти lifecell отримають від 1500 до 2000 хвилин на всі мобільні номери по Україні (зокрема на номери фіксованого зв’язку);  
  • Безліміт на номери lifecell після використання всіх хвилин, що передбачені пакетом послуг відповідного тарифного плану; 
  • Безкоштовна мобільна точка доступу ― роздача інтернету через пристрої не потребує додаткової плати.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.