Viber з’явилася нова функція для дистанционного обучения

Чергове нововведення в Viber може посприяти кращому засвоєнню учнями шкільної програми практично з усіх предметів. В першу чергу, корисність повинні оцінити викладачі. Вони отримали можливість вести груповий чат або спільноту, де можна створювати опитування по темі конкретного предмета.

Говорячи про учнів, то для більшості з них віддалене навчання тепер вже не нонсенс, адже їх до цього в значній мірі підготувало горезвісна «карантинна освіта». Тому нові опитувальники практично напевно послужать добру користь в отриманні знань.

Кожному учаснику спільноти або чату надають можливість брати участь в опитуваннях, де, крім безпосередньо питання, буде представлений ряд відповідей, один з яких правильний. Крім цього, учасникам стане доступна інформація про кількість відповівших. Навіть якщо дати неправильну відповідь, вірна версія все одно подсвітиться «галочкою». В якості статистики новий режим ще й фіксує час, що необхідний на роздуми.

Створювати опитування отримає право лише автор. Йому, до речі, постане більш розгорнута статистика, що дозволить виділити успіхи окремо взятого респондента. Причому в групових чатах кожну відповідь учасника конкретизується, а створене опитування в співтоваристві покаже правильні відповіді лише в процентному співвідношенні. Таким чином, для вчителів краще користуватися першим варіантом.

Що стосується алгоритму створення опитувальника, то спочатку слід зайти в співтовариство або чат. У ньому тапнуть по іконці «Створити опитування» і вибрати режим вікторини. Вікно запропонує ввести питання і відповіді, а також зазначити правильний варіант. Завершальний етап – клік по кнопці «Створити».

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.