Співробітники monobank перевели 30 000 грн клієнтам

Тисячі людей попросили у операторів monobank перевести їм по 2 гривні. Співробітники, за власною ініціативою, пішли назустріч клієнтам і поповнювали їхні картки на ті самі 2 грн.

Співзасновник проекту monobank Олег Горохівський розповів, що співробітники мобільного банку витратили на це 30 000 гривень. І, що несподівано, отримали назад від благородних клієнтів більше 50 000 грн.

Все почалося з того, що клієнт написав одному зі співробітників: «Привіт! Дайте 2 гривні ». Оператор погодився і перерахував гроші. Ролик про це розмістили в сервісі для створення коротких відео TikTok, і він став вірусним. Після цього тисячі людей звернулися до операторів monobank з таким же проханням.


Керівництво проекту попросило службу підтримки переводити по 2 гривні всім хто звернувся, а співробітнику, який першим скинув гроші і спровокував лавину звернень виплатили премію в 10 000 гривень.

Але, як пише Горохівський, клієнти просто хайповалі і, звичайно ж, їм не потрібні були ці гроші. Деякі з них скористалися можливістю «Відповісти платежем» з деталей транзакції. І почали повертати гроші співробітникам підтримки.

«Співробітники отримали понад 50 000 гривень у відповідь платежів», – розповів Гороховський.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.