Відправка MIUI 12 затягується: за третьою хвилею піде четверта і п’ята

Поширення прошивки MIUI 12 триває вже три місяці, але на сьогоднішній день отримали її далеко не всі смартфони із запланованих. На це вплинули ряд факторів, головний з яких – нещасливий коронавірус. Однак розробники продовжують працювати незважаючи ні на що. Ось тільки тепер їм доводиться спиратися на нові дати графіка відправки MIUI 12. Нагадаємо, спочатку представники MIUI говорили про трьох хвилях, які повинні були доставити прошивку на певні моделі смартфонів по всьому світу. Але вийшло так, що глобальна версія MIUI 12 до поточного часу надійшла лише на 13 апаратів, незважаючи на те, що третя хвиля розгортки стартувала першого вересня. До слова помітити, в Китаї цей процес проходить більш-менш стабільно. А нам, в свою чергу, доводиться знову і знову запасатися терпінням.

У зв’язку зі сформованою ситуацією, в Xiaomi вирішили збільшити кількість хвиль. По крайней мере, четвертого етапу бути з великою часткою ймовірності, повідомляють інсайдери. Також ходять чутки і про п’яту хвилю, яка повинна порадувати власників бюджетних девайсів. Втім, може статися і так, що четвертої хвилі буде досить. Що стосується третьої за рахунком розгортки, розпочатої першого вересня, то в списку апаратів на які «прилетить» глобальний апдейт MIUI 12 складається з п’яти моделей. Це три представника лінійки Xiaomi Mi, а саме – “Max 3”, “CC9e” і “Note 3”, а також два апарати бренду Redmi – “Note 8” і “Note 8T”. Відправка прошивки на зазначені смартфони відбуватиметься до кінця вересня.

Про четвертої хвилі поки відомо не багато. На офіційному форумі Xiaomi з цього приводу один з адмінів заявив, що в пріоритеті знаходяться смартфони Redmi Note, модифікацій “9S”, “9 Pro” і “9 Pro Max”. За попередньою інформацією, раніше жовтня оновлення MIUI 12 на них не надійде.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.