ПриватБанк повідомив хороші новини, для одного міста України

Клієнтам ПриватБанку на замітку. Тепер оплатити проїзд в метро Дніпра можна безконтактною карткою, смартфоном або іншим пристроєм з NFC – безпосередньо на турнікеті. Дана інформація була оприлюднена на сайті privatbank.

Компанія Mastercard у співпраці з ПриватБанком за підтримки Дніпровського міськради та КП «Дніпровський метрополітен» запустили в Дніпрі 11 вересня безконтактну оплату проїзду в метро прямо на турнікеті – за допомогою банківської карти будь-якого банку світу різних платіжних систем, смартфона або іншого пристрою з NFC.

На сьогоднішній день оплатити проїзд безконтактно вже можна на станціях Вокзальна і Покровська, що покривають 93% пасажиропотоку Дніпровського метрополітену. До кінця року можливість безконтактно оплатити проїзд з’явиться на всіх станціях метро.

«Дніпровський метрополітен – важлива транспортна артерія нашого міста. Ми раді, що завдяки співпраці з Mastercard і ПриватБанком наше метро стає більш технологічні. Упевнений, що городяни гідно оцінять можливість швидко та легко оплатити проїзд прямо на турнікеті », – прокоментував глава департаменту транспорту і транспортної інфраструктури Дніпровського міськради Ігор Маковце.

Для безконтактної оплати проїзду необхідно просто піднести платіжну карту, смартфон або інший пристрій з NFC до жовтого турнікету і почекати звуковий і світловий сигнал. Після підтвердження оплати з карти пасажира автоматично спишеться сума, еквівалентна вартості поїздки. Вартість проїзду в Дніпровському метро дорівнює 6 грн за поїздку, додаткові комісії для пасажира при безконтактної оплати не стягуються.

ПриватБанк виступив в ролі банку-еквайра проекту.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.