Онлайн трансляція Apple iPhone 12 на українські мові

Сьогодні ввечері компанія Apple проводить традиційну велику презентацію, присвячену анонсу нових пристроїв. Як і всі презентації коронавирусной епохи, захід Apple Time Flies буде проходити в форматі онлайн-трансляції. Шоу стартує о 20:00 за київським часом – бажаючі можуть стежити за анонсами в реальному часі.

Трансляція буде доступна на сайті Apple, а також в додатку Apple TV. З недавнього часу Apple також проводить трансляції презентацій на популярному стрімінговом сервісі YouTube, що належить Google. І сьогоднішній захід не стане винятком. Власне, ось вікно трансляції сьогоднішньої презентації на YouTube:

На презентації повинні представити щонайменше новий годинник – Apple Watch Series 6 з датчиком рівня кисню в крові і оновлення Apple Watch Series 3 з поліпшеною начинкою в колишньому дизайні і корпусі, а також iPad Air 4-го покоління з тонкими рамками екрану, нової SoC Apple A14 і роз’ємом USB-C. Також Apple сьогодні повинна оголосити дати релізу фінальних версій iOS 14, iPadOS 14, macOS 11 Big Sur, watchOS 7 і tvOS 14, які зараз знаходяться у відкритому бета-тесті.

Анонс лінійки смартфонів iPhone 12, в якій очікується чотири моделі, на сьогоднішній презентації вкрай малоймовірний, як і дебют перших моделей MacBook на базі ARM. Багато інсайдери і авторитетні аналітики сходяться на думці, що для анонса iPhone 12 компанія Apple проведе окремий захід в жовтні.

У витоках останнього часу також фігурували трекери AirTags і нові накладні навушники AirPods. Можливо, щось з цього анонсують сьогодні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.