Нова тема Leather для MIUI 11 вразила багатьох фанів

Сьогодні для наших девайсів нова робота дизайнера SVG, яка застосовується тільки на світлий режим. Тема досить симпатична і здорово виглядає .

На екрані блокування доступні ліхтарик і камера відкриваються / включаються після натискання на іконку. Дабл тап по годинах змінює їх стиль.

На робочому столі зліва є кнопка зміни шпалер. Їх сім штук, все ‘шкіряні’, різного кольору і типу ‘шкіри’ – дуже симпатичні. Віджет відкриває тільки Годинники. Значки в стилі теми – шкіряний прострок. У шторкою 5 * 3 ряди, повідомлення розд У дзвонілки англійська номенклатура з кнопками – клепками. Фото вихідного дзвінка звичайне.

Тест на RN 9Pro і RN 5 (MIUI 11: android 10 і 9) – встановилася добре, але я виявила два косяка. У спливаючому вікні погано видно шрифт світлий на світлому. У режимі редагування робочого столу погано видно шрифт темний на темному. Друге для мене не критично, все роблю через настройки, а ось вікна засмутили, тому що нормально прочитати повідомлення виходить тільки з шторки. Решта в нормі.
Дивимося скріншоти і ділимося своїми враженнями:

 

Для скачування переключити в розширених налаштуваннях телефону регіон на Індію, а потім перейти по посиланню нижче. Після застосування теми перезавантажте ваш пристрій (!)

заватажити

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.