На деякі смартфони Xiaomi поступила операційна система Android 11

Користувач з ніком abhishek987 опублікував першу кастомний прошивку на базі щойно вийшовшого в реліз операційної системи Android 11. Вона призначена для смартфонів Redmi K20 Pro і Xiaomi Mi 9T Pro.

Прошивка заснована на Android Open Source Project і не несе в собі доповнення. Розробник заявляє, що працездатні Wi-Fi, Bluetooth, камера, звук, сенсори, GPS і функція дзвінків, SMS і передачі даних. Єдина проблема – система контролю доступу SELinux встановлена ​​в значенні Permissive, що несе в собі наслідки у плані безпеки.

В оперативному випуску користувальницької прошивки допоміг Project Treble – ініціатива Google, яка розділяє Android на низькорівневу частину і каркас операційної системи. Офіційний реліз стабільної версії Android 11 відбувся 8 вересня, прошивка на її базі для Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro випущена 11 вересня – розробнику знадобилося три дні на адаптацію.

Крім смартфонів Google Pixel, офіційні збірки Android 11 отримали ще десять моделей смартфонів від різних виробників. Нова версія операційної системи принесла бульбашкові повідомлення, можливість налаштування повідомлень для важливих контактів, функцію запису екрану, а також нові елементи управління мультимедіа і більш ефективний спосіб управління пристроями розумного будинку з меню харчування.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.