MIUI 12 стала доступна для Redmi Note 8, Redmi Note 7 і ще 20 смартфонів Xiaomi

Розгортка прошивки MIUI 12 триває відповідно до планів розробників. Черговий апдейт почав приходити 10 вересня на більш ніж двадцять апаратів. У їх числі моделі з серії Xiaomi Mi, а також девайси бренду Redmi.

З повного переліку, яким «прилітає» чергова версія прошивки, три апарати випущені в поточному році. Це Xiaomi Mi 10 Youth, Redmi 10X 5G і Pro-версія останнього. Нагадаємо, що перший смартфон працює на процесорі Snapdragon 765G, а побратими Redmi оснащені чіпсетом Dimensity 820. До речі, Mi 10 Youth також не позбавлений підтримки мережі 5G. А ось власне і весь список:

 

Говорячи про інших моделях, відзначається, що всі вони надійшли на ринок в 2019 році. Що стосується смартфонів 2018 року випуску, то на них MIUI 12 припинили відправляти ще тиждень тому. Приміром, не побачити апдейта оболонки всьому сімейству Xiaomi Mi 8, фаблет Mi Max 3, а також застарілим флагманів Mi MIX 2S і Mi MIX 3.

Наостанок хотілося б висвітлити найближчі плани Xiaomi щодо відправки оновлень MIUI 12 на гаджети з Android 11. Незважаючи на те, що цей момент розробники відклали в довгий ящик, інсайдери повідомляють про майбутній релізі бета-версії MIUI 12 для Xiaomi Mi 10 Lite. Як це часто буває, слідом за першим апаратом з Android 11, прошивка «полетить» і на інші пристрої.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.