Підраховано собівартість Samsung Galaxy Note 20 Ultra, накрутка майже в три рази

Представлений на початку серпня топовий Samsung Galaxy Note 20 Ultra побив попередній рекорд вартості, вступивши до США в продаж за ціною $ 1299 за версію на 8/128 ГБ . Фахівці Counterpointresearch вирішили дізнатися реальну собівартість дорогої новинки, склавши перелік її «нутрощів», який представлений нижче.

З таблиці випливає, що загальна вартість всіх компонентів гаджета складає $ 468, а якщо підсумувати з ними витрати на тестування, розробку ПО, упаковку і комплектні аксесуари, то фінальний цінник Samsung Galaxy Note 20 Ultra виявився дорівнює $ 549. Притому варто врахувати, що розрахунок проводився на Snapdragon-версії новинки з дорогим чіпсетом Snapdragon 865+, а значить європейська модель на фірмовому Exynos 990 обходиться Samsung значно дешевше.

 

Також дослідники представили діаграму співвідношення часток різних компаній, компоненти яких встановлені в Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Неважко помітити, що левова частка з них виробляється Samsung і досягає 50% в Snapdragon-версії флагмана і близько 70% – в моделі на Exynos. Детальніше про новинку ви можете дізнатися з нашого недавнього огляду:

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.