Київстар зробив безкоштовною популярну послугу

Українські мобільні оператори продовжують боротьбу за кожного клієнта, раз у раз пропонуючи своїм абонентам все нові корисні і вигідні послуги. Так, найбільший український оператор «Київстар» і зовсім зробив повністю безкоштовною одну вкрай затребувану послугу. Абоненти «Київстар» з недавніх пір абсолютно безкоштовно можуть скористатися послугою Doctor Online, яка дозволяє отримувати консультації медичних фахівців в онлайн-режимі.

Після скачування програми, на вибір користувачеві надається кілька варіантів підписок – тип «Базовий» з недавніх пір став безкоштовним, завдяки чому, абоненти «Київстар» отримали можливість користуватися консультаціями сімейних лікарів, терапевтів і педіатрів. Для початку користування послугою, слід завантажити додаток Doctor Online і вибрати в якості передплати тип «Базовий», а в разі, якщо програма вже встановлено – досить змінити тип підписки. Варто відзначити, що безкоштовна підписка доступна тільки абонентам «Київстар».

Додаток Doctor Online було запущено державою при партнерстві з компанією «Київстар». Додаток регулярно оновлюється, завдяки чому, в ньому постійно з’являються нові послуги – приміром, в останній версії є можливість відправляти лікаря різні файли – наприклад, рентгенівські знімки або результати аналізів, завдяки чому, лікар зможе відразу ж їх вивчити. Додаток дозволяє також записатися на здачу аналізів в лабораторію і відразу ж оплатити аналізи за допомогою банківської карти. Крім того, користувачам доступна історія консультацій та можливість оцінити роботу лікаря, який проводив консультацію.

За перші три місяці роботи програми, його завантажили більше 45 тис. Чоловік. Найчастіше користувачі звертаються за консультацією до педіатрів та сімейних лікарів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.