ПриватБанк анонсував масштабні нововведення

Що зміниться? Один з найбільших банків України, ПриватБанк, останнім часом доставляє своїм клієнтам чимало незручностей. Наприклад, без попередження блокують карту або платіж через Приват24 не проходить в термін. Однак банк намагається зробити сервіс більш привабливим для своїх клієнтів, і пропонує зниження тарифів на свої послуги.

Як повідомляє видання Айтіпедія, вже з 1 жовтня цього року ПриватБанк знижує ряд основних тарифів для підприємців і юридичних осіб. З початку жовтня оплата за внесення виручки на рахунок через термінали самообслуговування, знизиться з 7 до 5 гривень, незалежно від суми зарахування. Крім того, скасовується плата за післяопераційне обслуговування, тобто проведення операцій по закінченні банківського дня.

Всього 3 гривні буде коштувати проведення платежу корпоративних клієнтів на рахунки в інших банках. Також за зняття готівки з корпоративних карт і карток “Ключ до рахунку” ви заплатите 1 відсоток, а нецільове поповнення готівкою корпоративних карт і карт “Ключ до рахунку” обійдеться в 0,5 відсотка. При цьому оплата за внутрішньобанківську платежі як і раніше не стягується. У той же час, зі зниженням тарифів за внесення виручки через термінали і готівки в банкомати, оплата за зарахування через касу встановлена ​​на рівні 20 гривень, незалежно від суми.

Як заявив глава дирекції МСБ Приватбанку Євген Заиграев, в умовах адаптивного карантину банк намагається робити привабливішим дистанційне обслуговування, для турботи про здоров’я клієнтів і співробітників.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.