Популярний смартфон Xiaomi був «зламаний» оновленням до MIUI 12

Коли чергове оновлення прошивки MIUI 12 встановлюється на смартфоні, воно покликане урізноманітнити інтерфейс новими фішками, виправити недоліки попереднього апдейта, прописати актуальні патчі безпеки в системі та інше. Однак не завжди розгортка проходить за запланованим сценарієм. Нерідкі випадки, коли після установки гаджет відчуває небачені раніше проблеми. Саме цим і позначився другий етап відправки MIUI 12 для одного з пристроїв.

Популярна прошивка різноманітила поганою звісткою побут власників Redmi Note 9. Після першого етапу розгортки MIUI 12 ніякого резонансу з приводу несправної роботи системи девайса не виникало. Ну а крайня версія піднесла «сюрприз» у вигляді значно зниженої продуктивності. Також в співтоваристві Mi Community багато підтверджують вихід з ладу гри Pokemon Go, яка просто перестала запускатися. Ще одна з найбільш цитованих несправностей – вийшов з ладу Wi-Fi.

Варто зауважити, що офіційні відповіді з подібного приводу – досить рідкісне явище. Найчастіше представники компаній повідомляють про вихід чергового апдейта з виправленнями виявлених раніше багів і на цьому все пояснення ситуації вичерпуються. Мабуть користувачів Redmi Note 9 чекає та ж доля. Певною мірою обнадіює, що модератор Mi Community запевнив обурених: Xiaomi про це в курсі.

 

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.