Абоненти на нервах: “Київстар” позбавив людей популярної послуги – відключають усім

Як буде працювати тепер. З сьогоднішнього дня, 3 вересня, один з найбільших мобільних операторів країни “Київстар” перестає надавати послугу, що встигла стати вагома затребуваною в Україні. Це тарифний пакет “Kyivstar Go TV”.

Ті клієнти, у яких вже була підключена дана послуга, отримають натомість інший пакет онлайн-телебачення від “Київстар”, які, на ділі, припускають набагато більший пакет послуг. Вартість таких пакетів починається від вісімдесяти гривень, при цьому перші три місяці користування “Київстар” дає абонентам знижку в 50%. Про це повідомляє інформаційний портал “Айтіпкдія“.

Нагадаємо, що послуга “Київстар ТВ” користується великим успіхом в Україні, одна з причин такої популярності – можливість проводити телебачення в таки куточки нашої країни, в яких у інших операторів виникають труднощі.

Найчастіше даний тариф оплачують в соціальному тарифі, який пропонує величезну кількість послуг. Він включає в себе безлімітні дзвінки всередині оператора, триста хвилин для дзвінків на номери інших операторів, а також для міжнародних дзвінків, тридцять гігабайтів мобільного 4G інтернету, можливість використовувати “Київстар ТВ” без додаткової плати, а також сто мегабайтів інтернету за десять гривень в разі вичерпання умовлених тарифом гігабайтів.

Даний тарифний план називається “Smart Регіон” і по суті є продовженням тарифного плану “Безлім +”. Ті абоненти, які підключили собі “Безлім +” до сьомого вересня отримають оновлений пакет послуг.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.