Xiaomi Mi Band 5 звалився в ціні до рекодного мінімума

Чим далі в майбутнє, тим більше людей так і зовсім взагалі бачать сенс в тому, щоб на постійній щоденній основі користуватися портативною електронікою, тобто такими гаджетами, які працюють від акумуляторної батареї. Особливо велику зацікавленість з боку покупців в останні роки викликають фітнес-браслети, тобто такі електронні пристрої, стоять які вкрай мало, завдяки чому максимально широке коло людей може дозволити собі їх покупку. У липні 2020 року на території Росії почалися офіційно продажу спортивного браслета Xiaomi Mi Band 5, а оцінений він був 1350 гривень, тобто в вкрай велику грошову суму, дозволити собі віддати яку легко і просто може будь-хто.

Втім, немає сенсу переплачувати за те, на чому можна заощадити. Справа в тому, що фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 5 неймовірно сильно впав в ціні, ставши набагато дешевше і доступніше, ніж будь-коли раніше. За рахунок цього тепер будь-який бажаючий може купити цей спортивний браслет на набагато більш вигідних умовах, заощадивши значну грошову суму. В ході дослідження цін на електроніку в Україні вдалося з’ясувати, що цей трекер тепер можна купити вже на за 851 гривню. Десятки магазинів в країні пропонують всім бажаючим купити цей наручний гаджет всього-на-всього за 850 гривень, тобто по вкрай низькою ціною.

Виходить, що браслет впав в ціні більш ніж на 40%, і все це за півтора місяці. За зниженою ціною його продають десятки магазинів, всі з яких мають тисячі позитивних відгуків і ряд інших переваг, у тому числі багаторічний досвід роботи. Не потрібно оформляти ніяких попередніх замовлень або вносити гроші відразу. Фітнес-трекер надають відразу в момент оплати, тому не доведеться нічого чекати, а це, безумовно, є дуже значним плюсом. Виклавши так мало, є можливість отримати передовий фітнес-браслет, оснащений 1,1-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 294 на 126 пікселів, модулем Bluetooth 5.0 LE для підключення до смартфонів, а також, крім того, безліччю інших важливих особливостей.

Ємність акумуляторної батареї телефону становить 125 мАг, а підтримує вона технологію швидкої зарядки, що, поза будь-якими сумнівами, є дуже великим і значущим плюсом. Фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 5 може працювати в парі зі смартфонами, які працюють на базі операційних систем Android і iOS, а потрібно для цього лише просто всього-на-всього відвідати магазин Google Play або App Store, після чого встановити безкоштовно додаток Mi Fit. Воно відповідає за отримання доступу до трекера, а також з його допомогою можна оновлювати прошивку наручного гаджета, адже іноді компанія Xiaomi випускає такі апдейти, приносять які разом з собою різні нові функції і можливості.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.