Представлений перший в світі смартфон з камерою під дисплеєм

Минуло три роки з тих пір, як Apple представила перший смартфон з вирізом для фронтальної камери і системи розпізнавання особи в iPhone X. Нове, більш досконале повноекранне рішення з’явилося в представленому сьогодні ZTE AXON 20 5G. Основним фактором, що впливає на збільшення співвідношення сторін екрану є “захована” фронтальна камера.

Для досягнення цієї мети ZTE провела безліч експериментів, починаючи з п’яти основних аспектів: матеріалів, мікросхем, схем, пікселів і алгоритмів. Компанія використовує вісокопрозорі нові материали мікронного рівня, чіпи дисплея з незалежним управлінням, високо інтегрований мінімалістичний дизайн схем і оригінальні природні пікселі. Алгоритм перестановки і потрійного фронтального зору вирішує технічні проблеми подекранной камери.

Зрештою, технологія камери під екраном вперше була офіційно комерціалізована в мобільному телефоні AXON 20 5G. Передній 32-мегапіксельний об’єктив може робити знімки перебуваючи під екраном, але і звук, датчик освітлення і сканер відбитків пальців також заховані під екраном.

На додаток до першої технології, ZTE AXON 20 5G як і раніше зберігає свої тонкі і легкі характеристики. Вага смартфона всього 198 грам, а товщина 7,98 мм. Його все ще легко можна тримати і використовувати однією рукою.

Основна камера тут встановлена ​​на 64-мегапікселів, в доповненні до якого є: 8 Мп надширококутний датчик з кутом огляду 120 градусів, 2 Мп датчик глибини і 2-мегапіксельний макрооб’єктив. Є підтримка зйомки відео в режимі 20.5: 9, підтримка розмиття портрета, 7-рівневий режим краси.

На додаток до ряду подекранних технологій в цьому телефоні використовується великий OLED-екран з діагоналлю 6,92 дюйма, 100% покриття колірної гами DCI-P3, підтримка кольору 10 біт, 1,07 мільярда квітів і висока частота оновлення 90 Гц. Частота дискретизації сенсорного екрану 240 Гц.

ZTE AXON 20 5G використовує технологію Super Antenna 2.0, інтегровану об’ємну антену здатну приймати сигнал на 360 °. В цілому використано 12 антен і вони підтримують схему адаптивного перемикання, технологію інтелектуальної настройки зі зворотним зв’язком і технологію виявлення повороту чотирьох антен SRS для передачі сигналів. Стабільність сигналу збільшена на 50%, підвищена ефективність на 30%, збільшення швидкості завантаження на 30%.

ZTE AXON 20 5G оптимізований для роботи в особливих умовах, таких як високошвидкісні поїзди, ліфти і підвали, для забезпечення стабільних і швидких з’єднань 5G. Крім того, мобільний телефон ZTE AXON 20 5G також підтримує прискорення шляхом об’єднання Wi-Fi і 5G +. В іграх це допоможе зменшити затримку в мережі.

Що стосується апаратної конфігурації, тут використовує процесор Snapdragon 765G.

 

Акумулятор ємністю 4220 мАг, який підтримує швидку зарядку 30 Вт.

У ZTE AXON 20 5G оновлена ​​оновлена ​​Mifavor 10.5, яка отримала нові теми, інтелектуальну проекцію екрану, ігровий помічник і інші нові функції.

З точки зору зовнішнього вигляду, смартфон отримав чотири колірні рішення: гравітація чорної діри, стримерний морська сіль, фантомно-помаранчевий вітер і пурпурна місяць. Задня панель скляна виконана по 3D технології з текстурованим малюнком.

 

Ціни
ZTE також привернула увагу ще й цінниками на інноваційний смартфон:

6 Гб + 128 Гб – 2198 юанів ($ 321);
8 Гб + 128 Гб – 2498 юанів ($ 365);
8 Гб + 256 Гб – 2798 юанів ($ 409).

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.