Вологозахист iPhone 11 тестували під водою протягом 8 місяців

Відмінний спосіб випробувати смартфон на міцність! Журналісти видання CNET провели, можливо, один з найцікавіших експериментів з iPhone за останні кілька років – вони тестували вологозахист iPhone 11 і 11 Pro під водою протягом 8 місяців.

Для цих цілей працівники видання об’єдналися з компанією Sofar Ocean Technologies – спільними зусиллями вони завантажили два флагманських смартфона Apple під воду, прикріпивши пристрою до підводного дрону Trident. Експеримент проходив у кілька етапів, найдовший з яких закінчився напередодні. Так, два смартфона яблучної компанії провели під водою цілих 8 місяців і, як не дивно, вижили після всього цього! Що iPhone 11, що iPhone 11 Pro без проблем включилися і продовжили свою роботу як ні в чому не бувало.

Нагадаємо, що офіційна заява Apple про водостійкості iPhone значно відрізняється від результатів експерименту: зі слів компанії-виробника, iPhone 11 витримує занурення на глибину до 2 метрів тривалістю до 30 хвилин, а iPhone 11 Pro захищений від води при зануренні на глибину до 4 метрів на 30 хвилин.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.