“Вбивця флагманів” Xiaomi Redmi K30 Ultra став ще ближче до міжнародного запуску

Залишається сподіватися, що ціна залишиться такою ж “смачною”, як і у китайської версії. Xiaomi Redmi K30 Ultra, вихід якого за межами Китаю всіляко спростовували, став ще ближче до міжнародного запуску. Разом з “вбивцею флагманів” на глобальному ринку може з’явитися і Xiaomi Mi 10 Ultra.

По крайней мере, це випливає з того, що обидва пристрої “засвітилися” в базі даних Bluetooth Special Interest Group – організації, яка займається не тільки розробкою стандартів Bluetooth, але і сертифікацією пристроїв, оснащених підтримкою їх же технологій. І найчастіше виходить так, що пристрої, що з’явилися в базі Bluetooth Group, дуже скоро з’являються на прилавках по всьому світу, а не тільки в Китаї.

Нагадаємо, що в основу Redmi K30 Ultra ліг процесор Dimensity 1000+ 5G. Екран смартфона також вкрай технологічний: 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц. Фронтальна камера пристрою розташована в що виїжджає з корпусу механізмі і має дозвіл 20 Мп, основна ж камера отримала квадромодуль на 64, 13, 5 і 2 Мп. Ємність акумулятора Redmi K30 Ultra становить 4 500 мАг, при цьому також є і швидка провідна зарядка на 33 Вт. Ще з цікавого можна відзначити, що смартфон оснащений NFC-модулем для безконтактної оплати і стереодинаміками.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.