Названо ключові характеристики камер всіх версій iPhone 12

Незадовго до традиційної осінньої презентації Apple в мережі засвітилися чергові подробиці про специфікації прийдешніх новинок. На цей раз інформатори розкрили особливості модулів камер всіх моделей неанонсованої серії флагманів – зокрема, стало відомо як про їхню подібність, так і про важливе відміну від попередників.

За заявою інформатора з ніком Komiya, всі модифікації лінійки iPhone 12, включаючи старшу з приставкою Pro Max, отримають ідентичні модулі камери з роздільною здатністю 12 Мп і збільшеною порівняно з торішніми моделями площею самого сенсора. Таке рішення дозволить їм захоплювати більше світла і знизити кількість цифрового шуму, а також краще справлятися з фото- і відеозйомкою в умовах низької освітленості.

Більш того, інсайдер впевнений, що в «гонці мегапікселів» Apple не планує брати участь і в наступному році, а дозвіл головного сенсора у наступника iPhone 12 не перевищуватиме 48 Мп. Що стосується компонування датчиків, то очікується, що базові iPhone 12 і iPhone 12 Max отримають по два сенсора, а версії 12 Pro і 12 Pro Max – по три в комбінації .

Стартовий цінник на iPhone 12, за чутками, буде варіюватися в діапазоні від $ 699 до $ 749, а базова версія iPhone 12 Pro Max буде коштувати близько $ 1149. Точна дата презентації новинок ще не оголошена.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.