Samsung випустить S20 «для бідних»

Не так давно стало відомо, що Samsung має намір розширити лінійку Galaxy S20 ще однією версією. Мова про модель з 5G-модемом – Galaxy S20 FE 5G. Новин про нього в мережі «блукає» не так вже й мало, тому з задоволенням ділимося нею з читачами в даному матеріалі.

До жалю, інформація стосовно Galaxy S20 FE 5G не має офіційного статусу і несе виключно інсайдерський характер. Однак джерелами виступають досить авторитетні інформатори. Раніше вони повідомляли про ціну новинки 750 доларів. За останніми відомостями, вартість може виявитися вище, а саме – 876 доларів. Правда це тільки лише для Канади і за версію з пам’яттю 128 ГБ. Для інших регіонів компанія практично напевно виставить інший цінник, в більшу або меншу сторону.

По попередніми даними, характеристики Galaxy S20 FE 5G можуть бути наступні – чіпсет Snapdragon 865, оперативка розміром 6 або 8 ГБ пам’яті, накопичувач об’ємом 4500 мАч, три об’єктиви в основному блоці (12 , 12 і 8 Мп), прошивка OneUI 2.5, Android 10. Що стосується загальної пам’яті пристрою вказується невідома кількість варіацій об’ємом від 128 до 512 ГБ. Чекати дебюту слід в жовтні поточного року.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.