Vodafone пропонує безлиміт на Spotify

Vodafone відкриває своїм абонентам безкоштовний доступ до Spotify. C 26 серпня користувачі тарифу Joice можуть слухати музику на популярному сервісі без плати за трафік, повідомляє прес-служба оператора. Згідно з даними, Vodafone включив Spotify в послугу Music PASS, яка входить в тариф Joice. Крім цього музичного сервісу, користувачам тарифу доступні без плати за трафік і інші популярні платформи – Apple Music, YouTube Music, Google Play Music, Shazam, Soundcloud і Deezer.

Відзначається, що тариф Joice включає в себе не тільки доступ до музичних сервісів. Абоненти отримують можливість безкоштовно користуватися відеосервісу (YouTube, Netflix і MEGOGO), іграми та магазинами додатків (Twitch, AppStore, Google Play, Steam і Discord), а також соцмережами і мессенджерами (Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn, TikTok, Snapchat Twitter, Telegram, Viber, WhatsApp і Skype).

Крім того, тариф пропонує 600 хвилин для дзвінків на всі мережі по Україні і 6 Гб швидкісного інтернету на користування сервісами, які не включені до безліміт. Вартість Joice становить 120 грн на місяць.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.