Користувачі iOS отримають довгоочікувану функцію YouTube

Нерідко один і той же додаток може помітно відрізнятися на різних платформах в плані дизайну і функціональності. Довгий час власникам iPhone і iPad не була доступною функція YouTube, якої вже давно користувалися власники Android-пристроїв.

Одним з нововведень iOS 14 стане режим «картинка в картинці», що дозволяє переглядати відео в невеликому плаваючому вікні поверх інших додатків. З моменту анонса цієї функції багато користувачів задавалися питанням, як вона буде реалізована в додатку YouTube, так як на Android вона давно була доступна, але тільки при оформленні платної підписки YouTube Premium, яка відключає також рекламу в роликах.

Згідно з повідомленнями користувачів в соціальних мережах, Google почала додавати «картинку в картинці» в YouTube для iOS і iPadOS. Зараз вона доступна лише невеликій кількості людей і працює лише з онлайн-трансляціями, але це можна списати на тестування нової функції.

За попередньою інформацією, «картинка в картинці» в YouTube на iOS, як і на Android, буде доступна тільки користувачам, які оформили платну підписку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.