Vodafone запустив трейд-ін з обміну старих пристроїв на нові

Vodafone пропонує користувачам здати свої старі пристрої. Непотрібний гаджет можна обміняти на будь-який новий, доступний у продажу в магазині Vodafone, повідомляє прес-служба. Згідно з даними, за рахунок здачі старого смартфона або планшета можна оплатити до 100% вартості нового гаджета. Залежно від моделі, характеристик і стану пристрою, експерти Vodafone ставлять оцінки його вартості, від чого вже залежить, який гаджет користувач може отримати взамін.

«Вимоги до пристроїв досить прості.

Обмін відбувається, якщо пристрій включається, стан екрану дозволяє провести повну діагностику всіх функцій пристрою, на пристрої немає акаунтів і паролів, а також слідів попадання вологи. Дізнатися, чи підходить старе пристрій для обміну, просто: для цього достатньо принести його на огляд експерту в будь-який магазин власної мережі Vodafone », – сказано в прес-релізі.

Відзначається, що обміну підлягають старі мобільні телефони, смартфони або планшети. Здати можна як один пристрій, так і кілька відразу. При собі необхідно мати лише паспорт та ідентифікаційний код. Учасники програми можуть вибрати зручний для себе формат: при необхідності доплатити різницю відразу або використовувати свої старі пристрої як перший внесок, щоб оформити розстрочку на нові гаджет.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.