Vodafone продовжує розширювати зону покриття 4G в Україні, які міста попали в список

Vodafone продовжує розширювати зону покриття 4G в Україні. Оператор запустив LTE1800 на території Національного парку в Сухолуччі, де пройде відкритий Чемпіонат України з триатлону на довгу дистанцію, повідомляє прес-служба. Згідно з даними, на час чемпіона оператор організував на даній території доступ до LTE1800 і 2G (голос). Завдяки цьому, учасники і гості змагання зможуть користуватися мобільним інтернетом на швидкості до 200Мбіт / с, а також послугами якісного голосового зв’язку.

Як відзначають в Vodafone, паралельно оператор проводить розширення мережі LTE 900 МГц. Швидкісний 4G від Vodafone вже працює в Хмельницькій, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській, Рівненській, Чернівецькій та Волинській областях.

«Раніше в населених пунктах, де тепер побудовано мережу LTE 900 МГц, призначена для користувача швидкість в ЕDGE була менше 0,5 Мбіт / с. Після запуску LTE 900 МГц швидкість зросла до 48 Мбіт / с, це відкриває нові можливості для онлайн освіти, медицини, дозвілля, що особливо важливо в умовах карантину, стимулює розвиток підприємництва та економіки в цілому », – сказано в прес-релізі.

До кінця року оператор має намір покрити мережею LTE 900 МГц всі області. Вже до середини 2020 року, відповідно до умов ліцензії, 4G повинен з’явитися в населених пунктах з населенням понад 2000 чоловік з охопленням 90% населення України.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.