Facebook повністю переходить на новий дизайн

У вересні класичний інтерфейс Facebook остаточно замінить новий дизайн. Про це повідомляється на офіційній сторінці підтримки соцмережі. Користувачам, в тому числі з України, почали приходити спливаючі повідомлення, в яких пропонується протестувати новий дизайн.

Як поміняти дизайн Facebook
Якщо Facebook автоматично встановив для вас новий інтерфейс, поки ще можна перейти на старий дизайн. Для цього потрібно зайти в налаштування в правому верхньому кутку і вибрати опцію «Switch to Classic Facebook».


Щоб навпаки протестувати новий дизайн, потрібно зробити те ж саме в старій версії:


Найбільший редизайн
Це найбільше оновлення дизайну соціальної мережі з моменту заснування Facebook. Компанія анонсувала його в минулому році на своїй конференції для девелоперів. У березні новий дизайн почали тестувати з можливістю переключитися на старий варіант інтерфейсу. До сих пір користувачі можуть повідомити Facebook через форму зворотного зв’язку, яких саме функцій їм не вистачає в новому вигляді соцмережі.


У новому дизайні можна вибрати темний режим. Для цього потрібно лише перемкнути тумблер в налаштуваннях.


Елементи в ньому розставлені більш розмашисто, багато простору, однак не вистачає ряду функцій. Функціонально новий інтерфейс більше зосереджений на сервісах Facebook: Watch, Marketplace, Gaming, а також групах, цікаві сторінки і т.д.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.