Київстар в односторонньому порядку змінює пакети і тарифи

Нові ціни від популярного оператора. Один з найбільш популярних українських мобільних операторів компанія “Київстар” вирішила знову порадувати своїх клієнтів. Новий соціальний тариф, який пропонує компанія, стане сюрпризом для багатьох українців. Однак ця пропозиція буде діяти тільки на регіональному рівні.

Нещодавно Київстар запустив соціальний тарифний план, в якому можна отримати цілих тридцять гігабайтів мобільного інтернету. Тариф стане доступним з 7 вересня. Про це повідомляє сайт itpedia.

Київстар заявляє, що за невелику плату в 100 грн, клієнти зможуть отримати безкоштовні дзвінки всередині мережі, 300 хвилин на будь-які інші оператори в Україні та за кордон, а також 30 гігабайт мобільного інтернету.

Крім того, в тарифі будуть доступні такі сервіси як “Київстар ТВ”, “Star Guard Lite” і “Mobile ID”. Кожні сто мегабайт понад запропонованих 30 Гб, будуть коштувати всього 10 грн.Тариф, пропонований Київстаром, буде діяти регіонально, не в кожному регіоні. Назва його “Smart Регіон”. Цей тариф був заснований на ранній версії “Безлім +”, і його отримають користувачі, з таким тарифним планом.

Варто сказати, що поки на даний момент немає можливості дізнатися, де саме діятиме тариф.

З 7 вересня цього року ще більше контрактних клієнтів зможуть приєднатися до такого тарифу. Пов’язано це з тим, що оператор вирішив зробити простіше умови підключення.
Пояснюється, що раніше підключити тариф «Київстар. Сім’я »можна було тільки на особовий рахунок з одним з актуальних контрактних пакетів. Однак з 7 вересня правила змінюються: тепер те, який у вас тариф на даний момент, не має значення. Примітно, що в «Київстар. Сім’я »передбачена передоплата за тарифом у розмірі 100 гривень за місяць.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.