Samsung назвала смартфони, які отримають прошивку One UI 2.5 на Android 10

Південнокорейська корпорація Samsung є одним з найбільших виробників мобільних пристроїв, а робити вона намагається все, що в її силах, аби її фірмові гаджети користувалися якомога ширшої популярністю по всій земній кулі. Заради цього компанія знову і знову впроваджує в свої гаджети найрізноманітніші нововведення, будучи впевненою в тому, що подібним чином їй вдасться зробити фірмову електроніку максимально привабливою настільки, наскільки це взагалі тільки може бути. В останні роки компанія стала приділяти програмному забезпеченню для своїх смартфонів набагато більше уваги і сил, ніж будь-коли раніше. Це вкрай позитивно позначається на привабливості продукції компанії.

Дійшла справа до того, що дана компанія вважає за необхідне випустити прошивку One UI 2.5, яка заснована на Android 10. Вона вже прямо «з коробки» предустановленна на такі моделі мобільних пристроїв, як Galaxy Note 20 і Galaxy Note 20 Ultra, оснащені за останнім словом техніки і технологій. Проте, звичайно, цей апдейт стане доступний і на інших телефонах компанії з Південної Кореї, причому вже зовсім скоро. Сьогодні, 22 серпня 2020 року, видання SamMobile опублікувало озвучений компанією-виробником перелік телефонів, які вже незабаром отримають довгоочікувану нову операційну систему. Вона містить в собі ряд нових функцій і можливості, а також, крім того, володіє посиленою системою захисту і підвищеною швидкодією.

Оновлення в особі One UI 2.5 для смартфонів компанії Samsung вже в недалекому майбутньому отримають такі моделі, як Galaxy S20 всіх модифікацій і версій, а також телефони Galaxy S10, Galaxy Note 10, Galaxy Fold і Galaxy Z Flip. Абсолютно всі варіації цих мобільних пристроїв по всій земній кулі виявляться оновлені до нової актуальної версії операційної системи, тому, поза будь-якими сумнівами, жоден телефон з цих модельних рядів не залишиться без новітньої прошивки, заснованої на Android 10. Більш того, за офіційними даними, оновлення також отримають такі моделі, як Galaxy Note 9, Galaxy S9 і Galaxy S9 +, тобто всім власникам цих уже щодо застарілих моделей мобільних пристроїв крупно повезло.

Швидше за все, компанія Samsung з плином часу випустить прошивку One UI 2.5 і для різних інших моделей смартфонів, в тому числі бюджетного і середнього рівня, однак коли саме це станеться – невідомо. Видання itpedia.com.ua вважає, що нова операційна система виявляться доступна на всіх телефонах південнокорейської корпорації вже в найближчі кілька місяців, до кінця осені 2020 року. Вона пріносет з собою не тільки підвищення швидкодії, але і посилення системи захисту, яке дозволять вивести безпеку на абсолютно новий недосяжний коли-небудь раніше рівень. Само собою, що в будь-який моменту південнокорейська корпорація може скорегувати (змінити) список мобільних пристроїв, які в кінцевому підсумку отримають таке оновлення.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.