“Київстар” попередили про зміну тарифів уже в вересні

Що необхідно знати. Один з найпопулярніших мобільних операторів в Україні “Київстар” попередив абонентів про зміну в тарифікації. Згідно з інформацією на сайті компанії, з 1 вересня 2020 року запроваджено єдиний уніфікований для актуальних і архівних тарифних планів тариф для використання деяких додаткових тарифних пакетів.Йдеться про додаткові пакетах смс-повідомлень, і додаткових пакетів для дзвінків на інші мережі по Україні і за кордон. У разі, якщо хвилини на дзвінки на інші мобільні оператори і стаціонарні телефони всередині країни, а також за її межами закінчилися, то будуть надаватися додаткові пакети хвилин.

Крім дзвінків по Україні, хвилини для дзвінків будуть надаватися в Росію, Італію, Польщу, а також, якщо вичерпалися хвилини в тарифах 4G Extra, 4G Ultra, 4G Business, 4G Business Vip, 4G Business Premium. Спершу абонентам будуть надані пакети на 3 хвилини за 3 грн. Після використання трьох пакетів протягом доби одна хвилина буде коштувати 1,5 грн. Додаткові пакети SMS по Україні надаються, якщо SMS в тарифі закінчилися. Відповідно, з 01.09.20 бізнес-абоненти будуть отримувати пакети по 10 SMS за 3 грн, а після використання 100 таких пакетів протягом доби одне SMS буде коштувати 1 грн.

Плата за пакети знімається тільки якщо протягом доби за номером користувалися послугами вихідних дзвінків і SMS. Також оператор попередив, що деякі пакети перестануть діяти. Мається на увазі такі послуги: “Пакет 50 SMS», «Пакет 100 SMS”, “Пакет 300 SMS”, інтернет-пакет «Нічний».

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.