Характеристики бюджетного Redmi Note 10 здивують багатьох

Інсайдери «злили в Мережу» характеристики підготовлюваного до офіційної презентації смартфона «Редмі Note 10». За даними побажавшого зберегти анонімність співрозмовників igeekphone, новинка поєднує в собі такі похвальні якості, як доступна ціна і сучасні технологічні рішення.

Повідомлені співробітником «Сяомей» дані про Redmi Note 10:

  • тип екрану – FullHD +;
  • матеріал корпусу – скло;
  • частота оновлення картинки (Гц) – 120;
  • тип процесора – Dimensity 820;
  • дозвіл модулів тильній камери (Мп) – 8, 12, 48;
  • дозвіл фронтальної камери (Мп) – 12.

Новинка, за словами джерела igeekphone, адаптована для повноцінної роботи в 5G-мережах. Про ємності акумулятора і тривалості його роботи від однієї зарядки інформатор промовчав. При цьому інсайдер «з високою часткою ймовірності» допустив появу в комплекті «десятки» станції швидкої зарядки.

За всі ці блага «дочка» Xiaomi планує просити рідною для себе китайському ринку близько $ 200. За межами Китаю апарат, швидше за все, буде коштувати дорожче. Наскільки саме, поки залишається невідомим. Точну дату і місце презентації новинки джерело не повідомило.

Нагадаємо, що три тижні тому обговорюваний девайс удостоївся почесного другого місця в рейтингу продуктивності андроїд-смартфонів за версією фахівців AI Benchmark. Ознайомитися з повними результатами дослідження і переліком лідерів можна в нашій публікації.

Джерело

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.