ПриватБанк і Ощадбанк закриються на деякий період

Установи закриють на три дні. Уже в найближчі дні українці, які збиралися відвідати українські банки для здійснення будь-яких операцій, будуть змушені перенести свої плани на наступний вівторок, так як фінансові установи підуть на довгі вхідні, що пов’язано з прийдешнім державним святом Днем Незалежності України. Про це пише Обозреватель.У Національному банку України попереджають клієнтів українських банків про те, що всі фінансові установи країни будуть закриті протягом трьох днів. Так, починаючи з суботи, українці не зможуть відвідати банки аж до понеділка включно, в зв’язку з чим все термінові фінансові операції краще зробити в четвер і п’ятницю або перенести їх на вівторок.

Згідно із заявою Національного банку фінансові установи країни будуть закриті в понеділок у зв’язку зі святкуванням Дня Незалежності України 24 серпня, який традиційно вважається загальнодержавним вихідним днем. Так, двері українських банків будуть закриті в період з 22 по 24 серпня. Варто зазначити, що банківські вихідні збігаються з затвердженим на державному рівні календарем вихідних днів і свят на 2020 рік. Наступним вихідним, в який всі українці будуть відпочивати в будні дні, стане 14 жовтня, а завершить календар додаткових вихідних в цьому році день 25 грудня.

Глава держави Володимир Зеленський раніше розпорядився про святкування Дня Незалежності України в майбутній понеділок. Зокрема, президент видав указ №318 / 2020 року, згідно з яким в столиці України, а також в інших населених пунктах країни будуть проходити урочисті заходи з нагоди святкування Дня Незалежності, який країна відзначатимуть вже 29 раз.Урочистості повинні бути організовані з урахуванням епідеміологічної ситуації в Україні та запобіжних заходів в рамках карантину.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.